Renapur bőrbalzsam 100 ml. - Autóápoló Webshop

Renapur bőrbalzsam 100 ml.
Renapur bőrbalzsam 100 ml.
Méhviaszos bőrápoló balzsam.
Ár:
2.300 Ft(1.811 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
RP100
Gyártó:
Renapur Ltd.

Leírás

 Gyengéd és természetes bőr kondicionáló - Renapur Leather Balsam -


A Renapur Leather Balsam egy természetes és gyengéd bőrápoló, amelyet kifejezetten a bőr táplálására, védelmére és vízállóságára fejlesztettek ki.

A Bőr balzsam természetes, nem koptató és ártalmatlan összetevőkből készül, beleértve a méhviaszt és a jojobaolajat. A bőr kondicionálása fontos annak biztosításához, hogy a bőráruk puhák és tartósak maradjanak.  A Renapur nem tapadó, nem büdös és nem zsíros bőrbalzsamja meghosszabbíthatja bőrének élettartamát, és hosszabb ideig megjelenhet.

Csak az Egyesült Királyságban 1,2 millió edény Renapur Leather Balsam-ot adtak el. Könnyű felismerni, miért: a Renapur időt és pénzt takarít meg - kivéve, ha rendkívül piszkos, nincs szükség először a bőr tisztítására, mivel a balzsam egyszerre emeli fel a szennyeződéseket, a körülményeket és a vízszigetelést. A Renapur Leather Balsam segíthet a szennyeződés és a piszok gátjaként, megkönnyítve a bőr tisztítását. Ha a bőrt Balsam Balzsammal kondicionálták, akkor könnyebben és hatékonyabban eltávolíthatja a foltokat, például a festéknyomokat. Használja a Renapur Bőrtisztítót, hogy biztonságosan emelje fel a kissé keményebb szennyeződéseket és szennyeződéseket a bőr előkészítéséhez, mielőtt a Balsam Balzsamot használja.

A Renapur bőrbalzsam a legfantasztikusabb érték. 

Egy 100 ml-es edény elegendő több mint 250 pár cipő, 50 bőrkabát vagy nyereg vagy 10 bőrlakosztály kezelésére és védelmére.
A Renapur bőrbalzsam nem fog elillanni, mint sok más termék, sőt öt évig is tökéletes állapotban marad, még akkor is, ha az edény fedelét elhagyja.

Mint egy bőr kondicionáló, .

A Renapur bőrápoló termékei szín semlegesek, vagyis minden bőrszínre felhasználhatja őket.

Renapur hihetetlenül sokoldalú :

- fel kell használni a motorkerékpár bőrök ,

-lovas felszerelés , 

-bakancs,

-cipő,

-kesztyű és táskák , 

-autó belső , 

-bőr bútor , 

-fa bútorok és

- 101 egyéb célokra 

A Renapur bőrbalzsam használata nagyon egyszerű - csak kövesse a következő három lépést a bőr tisztításával kapcsolatban :

1. Mossa be az alkalmazott szivacsot a balzsam edénybe, majd törölje át a szivacsot az edény szélén, hogy eltávolítsa a felesleget. Ha látja a Renapur balzsamot a túl sokat használt szivacson - szükség esetén mindig adhat hozzá többet.
2. Enyhe szennyeződések és piszok esetén nincs szükség a Renapur Cleaner használatára. Óvatosan dolgozza fel a kezelt szivacsot a bőráru felett - a balzsam gyorsan felszívódik a bőrbe. Nem kell buffolni.
3. Ha túl sok bőrbalzsamot használt fel, egyszerűen törölje le a felesleget puha, tiszta ruhával.

A Renapur bőrbalzsamot nem szabad velúr vagy nubuk típusú bőrön használni. Ha kétségei vannak, először kis rejtett területen teszteljen.